home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A ACESTUI SITE
ŞI A MATERIALELOR PREZENTE ÎN EL


Vizitarea şi studiul produselor din paginile acestui site se va face cu înţelegerea şi acordul, din partea vizitatorului, a celor prezentate mai jos.

Aceste pagini aflate sub domeniul www.parchetoswald.ro atât ca şi conţinut cât şi ca formă sunt proprietatea Parchet Oswald srl. Dreptul de autor şi de mărci înregistrate se aplică atât produselor cât şi denumirilor şi imaginilor acestora prezentate în acest site. Pentru reproducerea unor părţi ale acestui site e necesar acordul Parchet Oswald srl.

Conţinutul www.parchetoswald.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afişat, transmis sau înregistrat sub nici o formă indiferent de mijloacele folosite: mecanice, fotografice, electronice sau de orice altă natură. Conţinutul www.parchetoswald.ro nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta. Atât pentru copierea sau reproducerea lor cât şi pentru crearea de materiale derivate este necesar acordul scris al Parchet Oswald srl. Este interzisă crearea de legături spre acest site care să afişeze conţinutul www.parchetoswald.ro în cadrul ferestrelor sau cadrelor altor pagini web. Conform legilor române, încălcarea acestor condiţii constituie o infracţiune.

Vizitatorii acestor pagini vor înţelege că datorită naturii deschise şi necontrolabile în totalitate a internetului, Parchet Oswald srl nu îşi asumă nici o responsabilitate asupra conţinutului paginilor www.parchetoswald.ro afişat sau a modului de afişare pe monitorul vizitatorului. În tranzitul lor prin internet paginile web pot suferi modificări întâmplătoare sau rău intenţionate pentru care Parchet Oswald srl nu îşi asumă nici o răspundere.

Conţinutul paginilor www.parchetoswald.ro este pur orientativ şi poate să nu reflecte corect produsele reale în ce priveşte proporţiile, dimensiunile sau culorile. Aceasta se datorează alterărilor de culoare şi distorsiunilor geometrice care apar în procesul de prelucrare a imaginilor cât şi datorită variaţiilor mari în modul în care monitoarele calculatoarelor reprezintă imaginile şi culorile. De aceea pentru o decizie finală şi informată asupra produsului pe care urmează să îl cumpere, vizitatorii acestor pagini vor lua legătura cu punctele de expunere şi vânzare a produselor. Pentru o confortabilă vizionare a acestor pagini utilizatorilor li se recomandă să folosească un calculator cu o rezoluţie orizontală de minim 1024 pixeli şi cu performanţa de reproducere a culorilor pe 24 biţi.

Faţă de modul de prezentare din fotografii, produsele pot suferi uşoare modificări sau variaţii asupra modului de îmbinare, aspect, detalii de finisare sau de formă, modificări impuse de fluxul de fabricaţie şi de natura materiei prime. Oricare din aceste modificări sau variaţii pot apare fără nici o notificare prealabilă prin intermediul acestor pagini.

Parchet Oswald srl nu îşi asumă nici o responsabilitate asupra conţinutului şi efectului paginilor altor site-urilor care ar putea fi accesate prin legături din cadrul paginilor www.parchetoswald.ro.

Aceste pagini sunt proprietatea Parchet Oswald srl şi orice încercare de modificare sau distrugere a acestora va fi considerată încălcare de proprietate şi poate duce la răspundere civilă sau penală. Potrivit legii va fi pedepsită şi orice încercare de a bloca sau încetini prin metode directe sau indirecte (cu ajutorul programelor software) accesul altor vizitatori la aceste pagini.

 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri