home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor Vollpflege Soluţie profesională de îngrijire şi întreţinere totală pentru parchet, lemn şi plută Preț: 75,00 RON / 1 Litru produse de intretinere parchet

Vollpflege - îngrijirea totală

Destinat numai comerţului professional
Calitate profesională
Soluţie pentru îngrijirea parchetului, plutei şi podelelor din lemn

DESCRIERE Antiderapant - Nu conţine silicon, recomandat pentru toate suprafeţele sigilate - podele din parchet, plută şi P.V.C.
Soluţia pentru îngrijire totală (B99-B98-B97) reprezintă pregătirea recunoscută pentru protejarea  parchetului sigilat, pentru o conservare esenţială/fundamentală.
Soluţia (B99-B98-B97) asigură parchetului sigilat un aspect de “nou” pentru un timp îndelungat şi mărşte durata de viaţa a acestuia. Soluţia este antiderapantă, nu îngălbeneşte şi este compatibilă cu toate chiturile pentru sigilarea parchetului. Puterea de fixare mare permite folosirea cu eficienţă chiar şi pe podelele de P.V.C.
MOD DE ÎNTREBUINŢARE
  • Înainte de folosire, parchetul trebuie să fie curat ( caz în care trebuie curăţat cu soluţia pentru curăţare în profunzime (B91) şi apoi clătit cu apă rece.
  • Aplicaţi soluţia pentru îngrijirea totală, în stare pură, cu ajutorul unei cârpe sau a unui dispozitiv cu burete, cu regularitate.
  • Îngrijirea în curs: pentru curăţare folosiţi soluţia B90
  • Pentru o îngrijire în profunzime folosiţi soluţia B91
IMPORTANT: Folosiţi întotdeauna un material bine stors, astfel încât podeaua sau parchetul să vină în contact cu apa cât mai puţin.
În cazul unui parchet sigilat în prealabil, încercaţi soluţia într-un colţ al acestuia, înainte de a trata întreaga suprafaţă.

Timp de uscare: cca. 30 până la 45 minute
Aplicare: se aplică cu o cârpă curată sau un burete
Consum: cca.40 m²/l şi strat
Curăţarea uneltelor de lucru se face cu apă.

A se folosi numai în locuri bine aerisite
Nu-l aruncaţi în canalizare
A se feri de îngheţ  * Nu este inflamabil

Produs în Franţa 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri