home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor PARKETT Pflegeöl B621 Soluție întreținere parchet dat cu ulei Preț: 98,00 RON / 1 Litru produse de intretinere parchet

PARKETT Pflegeöl B621

Soluție pentru întreținerea parchetului alb dat cu ulei

Domeniu de utilizare: Făcut pentru pardoseli, parchet, mobilier de lemn care sunt curate și uscate date cu ulei solid, ceară rece pe bază de ulei B632 și B620 sau alt ulei tradițional, pardoseli industriale. Produs de înaltă calitate destinat magazinelor strict profesionale. Conform normelor DIN EN 71,3 siguranța pentru jucări ale copiilor. Impregnare specială pură pentru întreținerea pardoselilor date cu ulei, uscare rapidă optică naturală și mată. Alegeți culoarea potrivită la uleiul dat pe parchet. Natural este pentru esențele deschise și nu culori închise, alb pentru parchet care sunt date cu ulei gri sau alb. Și la nuanța pentru lemn exotic se alege închisul.
Mod de folosire: Parchetul se curăță cu mătură păr fin natur sau cu aspiratorul, apoi se spală cu B620 sau B94. Întreținătorul B621 se agită bine înainte de folosire și se pune prin pulverizare curgere un film foarte subțire și se întinde cu lavetă curată 100% bumbac sau mopul, se freacă ușor în mersul fibrei uniform. Se poate face poliș și cu mașină cu pâslă după care se lasă la uscat 4-6 ore. După uscare se mai face poliș cu laveta manual, mașină cu pâslă. A nu se lăsa până arată podeaua uzată. Se curăță prima dată praful, mizeriile, zgârieturile cu un jmirghel foarte fin apoi se remediază cu ulei solid pus pe lavetă numai pe porțiunea cu probleme. După folosire laveta sau mopul se țin în cutii metalice sau apă posibil autoaprindere sau se poate curăța cu soluție B 46. Date tehnice: Conține: 2-Butawonoxin C6-19 pațial grăsimi acidice.
Consumul: cca. 25-35 mp. / 1 litru.
Timp de uscare: 4-6 ore la temperatura de 20 grade C în încăpere bine aerisite la fel și depozitarea lui.
Atenție: Produsul poate apărea reacții alergice, irită ochii să nu intre în contact cu ochi sau pielea.
La înghițire contactați și arătați eticheta. În contact cu ochi sau pielea clătăriți abundent cu apă și mergeți imediat la medic.
Soluție pentru curățare și protejare în caz de renovare.
Nu lăsați să ajungă în canalizare.
Nu se lasă la îndemâna copiilor.
INFLAMABIL! UȘOR.
Produs în Franța UE.
Importator: SC Parchet Oswald SRL
Arad, str. Liviu Rebreanu Nr. 46


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri