home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor Adeziv EUROCOL 551 Adeziv pentru parchet mosaic Preț: 275 RON / 22 Kg produse de intretinere parchet

EUROCOL PLUS 551 (Forbo)

Adeziv universal pentru parchet

Domeniu de utilizare: Pentru lipirea următoarelor tipuri de parchet: - parchetului masiv, clasic.
- parchetului dublustratificat — conform indicatiilor producatorului — pana la 1200 mm lungine.
- parchetului triplustratificat pana la 2250 mm conform indicatiilor producatorului si la nivelare superioara a suportului
- parchetului mozaic
- parchetului cant (22 mm)
- parchetului de stejar (10 mm parchet masiv) lamparchet
- parchetului industrial RE/WE domenii reprezentative (DIN 68702)
- tipuri de lemn sensibile la deformare (ex. artar, fag sau altele asemanatoare)care nu depasesc o dimensiune de (grosime :latime) de 1:4
- pe suporturi absorbante, din ciment, ca și pe plăci de lemn fixe, înșurubate.
Compoziție și date tehnice: Dispersie copolimerică acrilică, conservanți, substanțe minerale, coloranți.
Temperatura de lucru: 15-25 gr.C
Umiditate rel. aer: 35-75% recomandat 40-65%
Mod de aplicare: șpaclu dinșat TKB B3 / B11. Se va adapta după suport și tipul de parchet
Consum: ca. 800 — 1100 g/m patrat
Timp de aplicare: cca. 15 minute
Timp de intărire: 12-48 ore în funcție de suport și tipul de parchet
Valabilitate: în interval de 15 luni, se va păstra bine închis și se va consuma repede Prelucrare: Se va amesteca bine înaite de folosire!
Adezivul se întinde cu șpaclul dințat pe suport. Mărimea șpaclului dințat se va adapta la netezimea suportului și formatul parchetului.
Timpul in care parchetul trebuie aplicat depinde de condițiile suportului, de temeperatura camerei, de umiditatea aerului și de grosimea de aplicare a adezivului (cca 15 minute). Se va pune numai atâta adeziv căt parchet se va putea monta în timpul de aplicare. Parchetul se va aplica prin împingere ușoară în adeziv și imediat se va bate bine. Se vor lăsa rosturi suficient de mari la pereți. Lamelele de parchet cu lungimi mai mari, se vor fixa și cu greutăți.
În condiții normale de întărire se poate șlefui parchetul după 2-10 zile în funcție de grosimea lui. 0 lăcuire a suprafeței se va face nurnai după uscarea lemnului la umiditatea sa ambientală. Aceasta depinde de tipul de suport, de temperatura și umiditatea spațiului. Murdărirea cu material de lipit se va îndepărta cât mai repede cu apă.
Recomandăm sistemul de lăcuire de la Forbo.
Vă rugăm să aveți în vedere întregul nostru program de materiale de șlefuire, lăcure și materiale de întreținere pentru parchet. Observații: Pentru a evita defecțiuni în lipire trebuie ca temperatura camerei, a adezivului și a parchetului să nu fie sub 18 gr.C, temperatura podelei să nu fie sub 15 C iar umiditatea relativă a aerului trebuie să fie între 35-75%, recomandat 40 i 65°/0. La variații ale valorilor vă rugăm să ne contactați. Condițiile climatice ale spațiului din timpul montării trebuie să corespundă condițiilor ulterioare de folosire pentru a se evita modificările de dimensiune ale parchetului. Se va verifica umiditatea lemnului. Se vor respecta recomandările și indicațiile de prelucrare ale producătorilor de parchet! Vă rugăm să ne consultați în caz de folosire de lem exotic, de lemn nervos și în caz de parchet stratificat de peste 1200 mm.
Înainte și după monataj se va avea în vedere o aerisire bună a încăperilor în care se face montajul și se va limita pe cât posibil fumatul și consumul de alimente. La contactul adezivului cu pielea sau ochii, se va clăti foarte bine cu apă multă. Eventualele resturi de adeziv nu se vor arunca la canalizare. Produsul conține Isociazolina.


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri