home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor CHIT B61 Soluţie chituire Preț: 230,00 RON / 5 Litri
         420,00 RON / 10 Litri
produse de intretinere parchet

B61

RĂȘINĂ DE UMPLERE ÎN AMESTEC CU RUMEGUȘ

DESCRIERE Acest produs se foloseste pentru a umple zgarieturile sau golurile/crapaturile din podelele de lemn, mobile sau alte obiecte. A se folosi in amestec cu rumegus. Are o aderanta foarte buna la suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat. ( a se folosi numai pe lemnul netratat si slefuit).
Pentru mai multe informatii, consultati fisa tehnica a produsului.
Uneltele de lucru vor fi curate cu solvent B45.
IMPORTANT: Produs exclusive destinat comertului professional.
Usor inflamabil
Iritant
Produsul irita ochii, este usor inflamabil.* Contactul prelungit poate duce la uscarea pielii sau chiar craparea ei.* Vaporii pot cauza somnolenta si toropeala* A se tine departe de copii* In caz de ingerare, adresati-va medicului imediat si aratati-I acestuia recipientul si eticheta produsului.*Tineti departe de sursele de aprindere- Fumatul interzis* Evitati  contactul cu ochii* In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si adresati-va medicului.*Folositi produsul numai in camere bine aerisite * In caz de ingerare clatiti gura bine cu apa (numai daca persoana in cauza este constienta)* Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit* Nu goliti continutul in canalizare.


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri