home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor Adeziv WAKOL PU 215 A+B Adeziv bi-component pentru parchet Preț: 120 RON / 8,75 Kg (A+B)
         180 RON / 13,12 Kg (A+B)
produse de intretinere parchet

WAKOL PU 215

Adeziv bicomponent poliuretanic

Domeniu de utilizare: Pentru montajul urmatoarelor tipuri de parchet : masiv, dusumele, mozaic, industrial, triplu si dublu stratificat, lammparchet. Informaţii tehnice: Raport de amestec A + B = 10,7:1
Consum intre 800-1300 gr/m2
Timp de lucru circa 90 de minute
Parchetul lipit se va slefui dupa minim 24 de ore
Stratul suport: Stratul suport trebuie sa corespunda din punct de vedere tehnic, adica sa fie uscat, ferm, drept, fara crapaturi si necontaminat cu substante care ar putea afecta lipirea. Temperatura stratului suport si a aerului nu va fi sub 15 grC. Aplicarea se va face cu spatula dintata B3, B11, B13, in functie de dimensiunea parchetului. Instrucţiuni de utilizare: Amestecaţi bine şi în profunzime înaintea folosirii!
Componentele A si B se amesteca pana la obtinerea unei paste cu o culoare uniforma apoi se aplica pe stratul suport cu ajutorul spatulei dintate. Se va evita baltirea.
Fisa Tehnica se poate descarca de pe www.wakol.de Notă: Valabilitate: 12 luni pastrat la temperaturi de +5 grC pana la + 25 grC
A nu se lasa la indemana copiilor !


 
(c) 2010-2013 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare