home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor SUPERPALUX Lac monocomponent pentru parchet Preț: 24,00 RON / 1 Litru
         85,00 RON / 4 Litri
produse de intretinere parchet

SUPERPALUX (Azur)

Lac mono-component pentru parchet


Domeniu de utilizare: SUPERPALUX este un lac pe bază de rășină alchidică uretanizată în soluție, utilizat pentru finisarea transparentă în scop decorativ și de protecție a suprafețelor din parchet și a dușumelelor din diverse esențe lemnoase. Instrucțiuni de aplicare: Pregătirea suprafeței: Suprafața lemnoasă se rașchetează sau se șlefuiește cu hârtie abrazivă în lungul fibrei, după care se desprăfuiește.
Pregătirea produsului: Produsul se omogenizează în ambalajul original. Se înlătură eventualele pieliți formate la suprafața produsului.
Mode de aplicare: Produsul se aplică nediluat cu pensula sau rola în 2-3 straturi. Primul strat se lasă 24 ore la uscare, după care se șlefuiește ușor, se desprăfuiește, urmând aplicarea celorlalte straturi, la intervale de 8-10 ore între ele, șlefuirea nemaifiind necesară. Suprafața se va da în exploatare după 5 zile de la aplicarea ultimului strat.
Consum: Cu 1 L de amestec se acoperă 11-15 mp într-un strat (consumul variază în funcție de natura suprafeței și de modul de aplicare).
Timp de uscare: 24 ore la 23 °C
Curățarea echipamentului: Se curăță cu diluant D358.
Măsuri de securitate: Depozitare: se depozitează în ambalaj etanș, în spații bine aerisite, ferite de căldură, radiații solare și surse de foc deschis, la temperaturi între 5 - 30°C.

Conține: Izobutanol, xilen, toluen

R10 - Inflamabil; R20/21 - Nociv prin inhalare și în contact cu pielea; R37/38 - Iritant pentru sistemul respirator și pentru piele; R41 - Risc de leziuni oculare grave; S2 - A nu se lăsa la îndemâna copiilor; S13 - A se păstra departe de hrană, băuturi și hrană pentru animale; S23 - A nu se inspira vaporii; S36/37/39 - Purtați echipament de protecție corespuzător, mănuși și mască de protecție ochi/față; S43 - În caz de incendiu, utilizați pulbere polivalentă ABC; S46 - În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul și a i se arăta ambalajul sau eticheta; S51 - A se utiliza numai în locuri bine ventilate


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri