home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor Reinigungsseife B624 Soluție întreținere parchet dat cu ulei Preț: 60,00 RON / 1 Litru produse de intretinere parchet

Reinigungsseife B624

Săpun lichid pentru întreținerea parchetului dat cu ulei solid

Domeniu de utilizare: Întreținere parchet. Săpun lichid de curățat. Săpun lichid pentru curățarea și îngrijirea pardoselilor date cu ulei solid. Produs de înaltă calitate destinate magazinelor strict profesionale. 100% din surse naturale, produs din uleiuri din plante. Respinge praful și curăță în profunzime înainte de curățarea poliș și zilnic. Nu schimbă culoarea, nu lasă pete, lasă frumusețea lemnului. Miros plăcut, corespunde după normele europene EN-71,3 siguranța pentru jucării. Interzis pe pardoseli netratate.
Mod de folosire: Parchetul se curăţă cu mătură păr fin natural sau cu aspiratorul. Săpunul B624 se agită bine înainte de folosire și se diluează cu apă: se pun 250ml săpun B624 în 10 litri de apă, după care se șterge parchetul cu lavetă de bumbac 100% sau mopul curate și stoarse foarte tare. Depinde de trafic și uzură se poate folosi zilnic și permite la toate felurile de pardoseli. La folosire normală se curăță din când în când iar la folosire mai deasă trebuie șters cu laveta umezită direct în săpunul B624 pur. Indicat spălarea la 2 zile, laterminare se lasă să se usuce. Dacă se pune prea mult săpun B624 se poate depune săpun desupra ca o peliculă, în cazul acesta se curăță parchetul numai laveta în apă fară săpun stoarsă foarte bine până acesta este invizibil.
Consumul: 400-500mp / litru.
Timp de uscare: 15 minute.
Ustensilele se curăță cu apă. Atenționări: Irită ochii. Să nu intre în contact cu ochii sau cu pielea. La înghițire contactați medicul și arătați eticheta. În contact cu ochii sau pielea clătăriți abundent cu apă și mergeți la medic. Soluție pentru protejare și curățare. În caz de renovare: vedeți fișa tehnică. Nu lăsați să ajungă în canalizare. Nu se lasă la îndemâna copiilor. Concentrația europeană admisă N-648/2004 întrține săpun între 5-10%, soluție de conservare {1,2 Benzisothioză}-3(2H)-on și parfum Limonene.
Produs în Franța.
IRITANT!
A SE FERI DE ÎNGHEȚ.


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri