home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor INTENSIV Lac satinat Preț: 380 RON / 5 Litri (A+B) produse de intretinere parchet

INTENSIV

Lac cu aspect satinat.
Componenta A.

Domeniu de utilizare: Lac poliuretamc din 2 componente pe bază de apă, semilucios, de înaltă calitate, pentru lăcuirea pardoselilor din parchet. Neinflamabil. Mod de utilizare și aplicare: Parchetul trebuie să fie bine șlefuit, curat, uscat, fără urme de apă sau alte mizerii. Înainte de folosire se agită. Nu se diluează. Temperatura ambientală la lăcuire să fie minim 12 grade Celsius. Amestec: 9 părți Intensive componenta A (lacul) și 1 parte Intensive componenta B (întăritorul). Întăritorul se amestecă încet și bine cu lacul. Lacul gata amestecat se folosește în timp de maxim 2 ore. Intensiv se aplică în 2-3 straturi cu rola. Se poate pune primul strat și cu șpaclu lat de inox. Pe esență de fag și paltin nu se folosește șpaclu.

La un strat consumul este de 1L la 6-8 mp, uscarea între straturi este de 6-8 ore a nu se depăși 24 de ore.
Înainte de ultima lăcuire se mătuește lacul. Înaintea lacului Intensive se poate da cu grund PRIM SEALER B842 sau cu PRIM GOLD B 84. Indicat la încălzirea în pardoseală și la podea renovată. Atenționări: Atenție! Intensiv special mat B216 și ultra mat B218 se aplică direct pe lemn în 2 straturi cu rolă cu păr scurt. După 24 ore verificând se poate călca. Urmele de Intensive se pot spăla cu apă. După folosire se închide bine bidonul. A se depozita în încăperi uscate și bine aerisite la minim 5 grade. Întreținerea și curățarea: Se folosește Lagoon B94, Clean-Protect B92 sau aspirat. Substanțele de curățare să nu conțină particule care pot produce zgârieturi sau substanță de salmiak. În primele 10 zile nu se spală și nu se acoperă. Pentru întreținere a se folosi soluții speciale, Lagoon B94, Vollpflege B99, mat B97, Wischpflege B90 sau Clean Protect B92 foarte important. După lăcuire se spală într-un vas uneltele și se lasă la uscat; apa din vas trebue lăsată să se evapore și restul se aruncă la gunoi. Recipientul se închide bine după folosire. Resturile nu se aruncă în canalizare.

Concentrația europeană admisă de compus organic volatil pentru acest produs (categ. A/i):140g/I(2007)/140g/I(2010). Acest produs conține cel mult 70 g/l de compus organic volatil.


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri