home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
  Descriere produs: << lista produselor PRIM' SEALER Grund pe bază de apă Preț: 283,50 RON / 5 Litri produse de intretinere parchet

PRIM’ SEALER

Grund pe baza de apa special pentru podelele din lemn tratate cu BELMONT, INTENSIV, SPORT, S.D.AQUA, INITIAL, STAR PLUS SI B2001.

DESCRIERE * Nu are miros intens -o singura componenta- nu este inflamabil. PRIM’SEALER se foloseste pe podelele din lemn foarte bine curatate, uscate si slefuite. Ele trebuie deasemenea curatate de praf, ceara sau urme de grasime.
* Agitati bine inainte de folosire. Nu diluati.
* Nu aplicati la o temperature sub 12ºC.
* PRIM’SEALER poate fi aplicat in 2 feluri: fie cu ajutorul unui spaclu inoxidabil, transversal fie cu ajutorul unei role cu parul scurt.
* Aplicati cu rola: 1 start. Urmatorul strat poate fi aplicat dupa aproximativ 1 ora si 30 de minute. In cazul podelelor din cires,artar si fag nu aplicati cu spatula.
* Cu 1 l de produs pot fi acoperiti 10 metri patrati intr-un strat.
* PRIM’SEALER se va acoperi apoi cu produsul ales pentru sigilare.
* Inchideti bine recipientul dupa folosire. Uneltele de lucru se vor curate imediat dupa folosire cu putina apa intr-un recipient. Apoi se vor lasa sa se usuce. Lasati apa sa se evapore. Rezisuurile pot fi aruncate apoi la gunoi. Inchideti bine recipientul dupa folosire. Recipientele goale se vor arunca la un centru specializat de colectare a deseurilor. Nu goliti continutul recipientului in canalizare.
* Pentru mai multe informatii consultati fisa tehnica a produsului
* Putere de acoperire: 8-10 m²/l.
IMPORTANT: * Concentratia europeana admisa de compus organic volatil pentru acest produs (cat.A/h):50g/l (2007) 30g/l(2010).
Acest produs contine max.25g/l de compus organic volatil. * A  se folosi in exclusivitate pentru comertul profesional.
* A se feri de inghet.
* Eticheta ECO europeana  oferita produselor sau serviciilor care intrunesc cerintele de protectia mediului ale schemei de etichetare europeana ecologica. Numar de inregistrare:FR/7/11. * Produsul poate fi folosit in spatii inchise.
* Continutul de substante periculoase este limitat.
* Continut minim de solvent
* Puteti obtine alte informatii privind etichetarea europeana ecologica accesand site-ul: http/ec.europa.eu/ecolabel


 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri