home: parchet oswald
  Prima pagina Parchet + Mozaic Sugestii Produse Case din buştean Servicii  
  Despre noi Contact  
 
   
 
Exemplu de recondiționare După ani de uzură sau neîntreținere minimală, aspectul parchetului poate devini murdar, pătat, sau lipsit de luciul pe care îl avea odată.

În aceste situații, parchetul nu trebuie, înlocuit. De cele mai multe ori, prin operațiunea de rașchetare pentru îndepărtarea lacului rămas sau a unui strat subțire de la suprafața parchetului, lemnul își prezintă din nou frumusețea fibrelor și naturalețea proprie pe care a avut-o cândva. Rareori petele sau deteriorările pătrund în adâncimea lemnului.

De aceea, dacă aveți în posesie încăperi cu parchet murdar pe care nu îl mai puteți curăța mulțumitor cu apă și detergent, vă recomandăm să ne consultați înainte de a-l scoate și arunca. Parchetul este o valoare atăt materială cât și estetică care merită întreținută, păstrată și recondiționată.

Mai mult, deseori, odată cu trecerea timpului, fibrele și textura lemnului din parchet dobândesc un aspect mai nobil, mai texturat, mai prețios.

Procesul de recondiționare a parchetului constă în îndepărtarea prin rașchetare a stratului murdar, lovit sau uzat de la suprafață. Apoi dacă se dorește schimbarea nuanței sau accentuarea fibrelor se face operațiunea de băițuire. În final, se aplică un strat protector de lac, ulei sau ceară.


Ne propunem să vă prezentăm în această pagină lucrări de recondiționare a parchetului, pentru a vă încuraja să apreciați parchetul pe care îl aveți, chiar dacă frumusețea lui este momentan ascunsă.

 
(c) 2010-2019 Parchet Oswald srl       Termeni şi condiţii de utilizare       ANPC       Politica de confidențialitate și cookie-uri